Стотици любители на бързите скорости се събраха на писта Дракон

...
Стотици любители на бързите скорости се събраха на писта Дракон
Коментари Харесай

Гонки и дрифтове край Пловдив

Стотици фенове на бързите скорости се събраха на писта Дракон в Калояново, оповестява уеб сайтът „ Трафикнюз “. И тази година пловдивското село бе хазаин на събора на японските коли. Бегачки от всички краища на страната демонстрираха качествата си. Около едно нещо обаче се сплотиха всички присъстващи на пистата – да оказват помощ на едно особено дете – дребния Митко.

Хлапето също дойде със фамилията си, с цел да следи надпреварите. Всички водачи обърнаха внимание на значимия посетител, които бе в еуфория от всичко протичащо се край Пловдив. Само за няколко часа кутията за дарения се изпълни. Част парите за вход за събитието също ще се дарят за благотворителната идея.

Организаторите изрекоха откровени благодарности към всички донори и молиха за още поддръжка.

Димитър Ганев е третото бебе в България, родено със Синдром на Аперт (Болестта на счупените кукли). Това е генетично заболяване, което се показва с типичните малформации на черепа, лицето и крайниците, с други думи казано в из­к­ри­ве­ни кос­ти на че­ре­па, на пръс­ти­те на кра­ка­та и ръ­це­те.

За родителите си Митко е воин. Той е единствено на две години, а към този момент е претърпял една интервенция на главата. Направена е и интервенция за поправяне на небцето. Предстоят интервенции на ръцете и крачетата. Лечението на това заболяване не е елементарно, само че Димитър има късмет да живее пълноценно.

Номерът на банковата сметка в ДСК е:

BG81STSA93000023542472

BIC:STSABGSF

Титуляр: Димитър Борисов Ганев
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР