Стотици литри с фалшив зехтин са спрени от продажба в

...
Стотици литри с фалшив зехтин са спрени от продажба в
Коментари Харесай

Иззеха стотици литри фалшив зехтин от магазини у нас

Стотици литри с подправен зехтин са спрени от продажба в редица търговски обекти, след взаимна инспекция на полицията и регионалната дирекция на Българската организация за сигурност на храните в Благоевград. Най-вероятно количествата са били импортирани от Солун, където преди седмица беше оголен склад, в който българско олио е било смесвано с други добавки и етикетирано като зехтин екстра върджин.
Прочетете още
Калина Милушева от БАБХ в Благоевград съобщи пред Нова телевизия, че са получили искане от полицията за подпомагане при инспекция в 5 търговски обекта за търговия с храни – 4 търговски обекта и 1 павилион, които се намират на пътя Е-79, преди граничния пункт „ Кулата ”.

В единия от магазините не е открито нарушаване, в останалите 4 е предлаган зехтин без етикет на български език. По тази причина е наложена забрана на тези количества и са формирани актове за административно нарушаване. Не е ясно какъв е съставът на конфискуваните количества, занапред разбор ще откри наличието. Акцията продължава, сподели още Милушева.
  
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР