Стотици клиенти на сайта , които бяха заложили на победа

...
Стотици клиенти на сайта , които бяха заложили на победа
Коментари Харесай

Ранното изплащане на печалби зарадва заложилите за победа на Аржентина на сайта на WINBET


Стотици клиенти на уеб страницата, които бяха заложили на победа на Аржентина посрещнаха с усмивка трагичните обрати във финала на Световното състезание с помощта на функционалността при преднина от два гола.

 

Така, още в 36-та минута на финалната среща от Мондиала , незабавно след гола на Анхел Ди Мария, извел Аржентина до 2:0, клиентите на уеб страницата winbet.bg, които предвидиха победа за южноамериканския първенец, автоматизирано получиха облагите от своите залози, макар че в последна сметка срещата приключи при резултат в постоянното време 2:2.

 

Функцията Ранно погашение подсигурява на клиентите на WINBET облага от техните
залози, когато тимът на чиято победа са заложили, поведе с два гола разлика, без значение от крайния излаз от срещата.

 

Тази функционалност е един от доста спомагателни принадлежности, които са разполагаем на феновете на спортните
залози на уеб страницата на WINBET, дружно с опцията за (cash out), при краен резултат от срещата 0:0 и повишени коефициенти () за определени събития.

 

За играчите, които избират множествените
залози (колонки) са функционалностите , която обезпечава бонус безвъзмезден залог при положение, че едно събитие от колонката на играча се окаже губещо и , с която клиентите получават спомагателен бонус при 100% сполучлив многоброен залог.

 

С функционалността , клиентите на WINBET могат да основават лични комбинации от до 10 пазара за всяко футболно или баскетболно събитие, а със за играчи оферират благоприятни условия за
залози и облаги според от представянето на съответен състезател.

 

Пълните правила и условия на всички тези функционалности са на уеб страницата. Участието в
хазартни игри не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на и на.




СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР