Стотици кандидати излязоха на улицата след официалното започване на 12-дневната

...
Стотици кандидати излязоха на улицата след официалното започване на 12-дневната
Коментари Харесай

В Япония започна 12-дневната предизборна кампания

Стотици претенденти излязоха на улицата след формалното започване на 12-дневната предизборна акция в Япония преди изборите за парламент на 22 октомври, оповестява АП.

Японците ще гласоподават за долна камара - 465 места. Управляващата партия на премиера Шиндзо Абе е изправена пред съществени провокации, защото опозиционните сили се прегрупират, отбелязва медията.

 Абе афишира предварителни избори в Япония
Абе афишира предварителни избори в Япония

Управляващата партия на японския министър председател Шиндзо Абе удобно води

Абе даде обещание партията му да донесе непоклатимост в страната , по-твърд отговор против Северна Корея, а също по този начин промяна в общественото обезпечаване, с цел да се облекчи тежестта върху по-младите генерации в бързо застаряващото японско общество.

" Трябва да останем непоколебими. Това са политики, а не звук и лозунги, които могат да разкрият бъдещето ", сподели Абе.

Абе ръководи страната от 2012 година

Според специалисти министър председателят ще се опита да затвърди ръководството си със свикването на предварителни избори на фона на неподготвената съпротива.

Либералнодемократическата партия на Абе и съдружните им сътрудници Комейто се чака да завоюват болшинство, до момента в който новата консервативна група, Партия на вярата, водена от губернатора на Токио Юрико Койке и Конституционна демократическа партия на Япония, се чака да отнеме някой глас допълнително . Двете нови групи са основани при разцепването на Демократическата партия.

Лидерът на опозиционната партия Конституционна демократическа партия на Япония Юйкио Едано предизвести, че близо 5-годишната пробизнес политика на премиера Абе е довела до обществено разделяне на Япония.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР