Стотици хора заснеха падането на метеорит в Измир. Много от

...
Стотици хора заснеха падането на метеорит в Измир. Много от
Коментари Харесай

Метеорит падна в Измир и отприщи конспиративни теории

Стотици хора снимаха рухването на астероид в Измир. Много от тях споделиха видеоклипове на падащия обект, който стана мотив и за тайни теории.

Местните хора описват, че са чули пронизителен тон, сходен на гърмеж. Интересното е, че публична информация на турските управляващи няма. Именно това предизвика раждането на разнообразни теории на конспирацията.



Според някои злокобният екот доста напомнял на земетресение.

Други настояват, че огненият небесен знак е част от най-големия годишен звездопад Персеидите.

Мощният метеорен поток минава през Земята тази година сред 17 юли и 24 август, а пикът на падащите звезди ще е в нощта сред 12 и 13 август. Преди дни в Норвегия също падна астероид, като е допустимо парченце от него да е паднало недалече от столицата Осло.



Метеоритът в Измир е оцветил небето над Турция, което сега е изпълнено с пушек от пожарите, които от дни опустошават огромни региони в страната.

В мрежата се появиха бързо смешки с астероида, само че по-възрастните са се стреснали и настояват, че това е неприятна прокоба, тъй като вещае бъдещи бедствия за страната. От теории за " края на света ", до спекулации за идването на извънземните и други сходни истории, които обикалят мрежата.



Слуховете за края на света са постоянно настоящи и провокират съществени онлайн разногласия. Много са били пророците, които са казвали, че Земята ще претърпи големи апокалипсиси и удари от астероиди. Баба Ванга също е имала сходни прогнози, които са даже по-стряскащи. Различни издания настояват, че тя е предрекла пандемията, а че след нея щяла да пристигна нова раса, която ще дойде с астероид.

Съществуват и индиански теории за края на света, които свързват това с така наречен " Нощ на кървящите звезди ". Индианците считали, че метеоритите са кървави звезди, които оставят следи в небето. Тази тайна доктрина се появи през 2010 година, като се твърди, че разказите на прочут шаман били засекретени в библиотеката на Американския конгрес.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР