Стотици хора се втурнаха да бягат в мол в Хюстън,

...
Стотици хора се втурнаха да бягат в мол в Хюстън,
Коментари Харесай

Маскиран мъж предизвика паника в мол в Хюстън

Стотици хора се втурнаха да бягат в мол в Хюстън, откакто маскиран мъж скочи на маса за храна и сподели, че ще се убие, преди да хвърли чужд предмет, затрупан с тоалетна хартия, съобщи CBS.
Полицията в Хюстън търси маскирания мъж, за който споделят, че е напуснал „ Memorial City Mall “ измежду провокирания безпорядък. Полицията съобщи, че той може да бъде изправен против обвинявания за терористична опасност.
Властите оповестиха на медийните организации в Хюстън, че обвиненият може да бъде забелязан на камерите за видеонаблюдение малко преди 15:15 ч. локално време, скачайки на масата и казвайки, че ще се самоубие. След това хвърля непознатия предмет на земята.
Паника настъпила, когато купувачите се втурнали към изходите. В обществените медии се разпространиха видеоклипове, които посочваха хора, които тичат из комерсиалния център.
Полицията заяви, че двама души в мола в Хюстън са претърпели леки пострадвания в тълпата.
Инцидентът се случва, откакто стрелец умъртви 22 души в „ Уолмарт “ в Ел Пасо на 3 август, което бе последвано часове по-късно от стрелец, разкрил огън в Дейтън, Охайо, убивайки 9 души.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР