Стотици хора, решили да се приберат в неделя от морето,

...
Стотици хора, решили да се приберат в неделя от морето,
Коментари Харесай

Жена от ужаса на АМ "Тракия" проговори за кошмара ВИДЕО

Стотици хора, решили да се приберат в неделя от морето, попаднаха в километрична запушалка на 118 км край Пловдив. До тук се стигна след верижна злополука сред 4 автомобила. Една от колите е на тази майка, която се прибирала от морето дружно с мъжа си, детето си и кучето.

„ Мъжът ми спря внезапно, с цел да не се ударим в предната кола. Притеснихме се и детето изпадна в нервна рецесия. Беше доста страшно”, споделя жена, която е пътувала в една от четирите аварирали коли във верижната злополука на „ Тракия”, оповестява .

„ За следващ път се уверяваме, че коланите избавят живота, в случай че не бяха те, щяхме да изхвърчим от автомобила”, споделя още тя.

Още от описа за случилото се - вижте във видеото:



Една жена е настанена в болница за наблюдаване.

„ Пострадали няма, едната жена на 27 години, бременна е почувствала болки в корема и е откарана за обзор в УМБАЛ „ Св. Георги”, изясни началникът на „ Охранителна полиция”-Пловдив комисар Виктор Празов.

Няма заплаха за майката и бебето, оповестиха от болничното заведение. Едно от транспортните средства в случая е изцяло изгоряло.

„ Стига се до запалването на автомобила, откакто първият автомобил с българска регистрация понижава, вторият и третият автомобил са били с турски жители, те не съблюдават дистанцията и се удрят един в различен и вторият се запалва”, добави той и прикани всички да съблюдават отдалеченост и да карат с естествена скорост, с цел да запазим живота на всички участници.

Движението на коли беше отклонено през Подбалканския път.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР