Стотици хиляди българи се включиха в гласуването на престижния национален

...
Стотици хиляди българи се включиха в гласуването на престижния национален
Коментари Харесай

Днес връчват наградите Кмет на годината 2018


Стотици хиляди българи се включиха в гласуването на влиятелния народен конкурс „ Кмет на годината “, а на публична гала довечера следва да станат ясни спечелилите.

Кметовете, събрали най-голяма поддръжка в 10-те категории на състезанието, ще бъдат отличени на гала "Кмет на годината 2018 " през днешния ден, четвъртък, от 18:00 часа в НДК. Тя ще бъде излъчена в ефира на БНТ1 от 23:15 часа.

Оспорваната онлайн конкуренция на платформата kmetnagodinata.bg започва на 22 октомври. Гласуването се организира на два стадия, които завършиха на 13 ноември. В първия стадий хората гласоподават за всички 265 кметовете в 10 категории до 4 ноември в това число. Вторият стадий на гласуването стартира на 5 ноември 2018 година и приключи на 13-и.

Победители ще бъдат отличени в категориите: „ Кмет на годината “, "Паркове и екотранспорт ", "Туризъм, просвета, фестивали и обичаи ", "Иновации в обучение ", "Спорт и юношески политики ", "Инвестиции и работни места ", "Ин витро стратегии ", "Smart City ", "Видеонаблюдение и сигурност " и "Кмет на жителите ".

Авторитетната конкуренция с онлайн гласоподаване се провежда за шеста поредна година от единствената медия у нас, която следи работата на всичките 265 общини в България – Порталът на българските общини Kmeta.bg. Стотици хиляди жители дават оценка на работата на кметовете си и по този начин предизвикват локалните администрации да създават повече планове, с цел да трансфорат градовете в комфортно и по-привлекателно място за живеене.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР