Стотици фенове се събраха около едно от помощните игрища на

...
Стотици фенове се събраха около едно от помощните игрища на
Коментари Харесай

"Левски" започна годината със стотици фенове, но без новите и Георги Миланов

Стотици почитатели се събраха към едно от помощните стадиони на стадион " Георги Аспарухов ", с цел да проследят първата подготовка на футболния " Левски " за 2022 година

" Сините " бяха изведени за първо занятие от треньора Станимир Стоилов. Новите попълнения на отбора - Велтон, Цунами и Ноа Сонко Сундберг, не участваха. Георги Миланов също пропусна тренировката.

Снимка: Lap.bg

Българският полузащитник продължава да се възвръща от травма. Цунами и Велтон дойдоха у нас преди няколко часа, а Сундберг получи повиквателна за националния отбор на Гамбия, който ще играе в Купата на африканските народи.

Снимка: Lap.bg

На 5 януари футболистите на " Левски " ще заминат за Белек, Турция. Там ще проведат своя предварителен лагер до 7 февруари. Отборът би трябвало да изиграе 6 контролни срещи, като досега са оповестени тези с " Гурник " Забже, " Бохемианс " Прага, " Марибор " и " Верес " Ровно.

Снимка: Lap.bg

След зимния полусезон " сините " са на шесто място в класирането на Първа лига със 7 победи, 5 равенства и 7 загуби. В началото на март отборът би трябвало да се изправи против " Септември " в мач от четвъртфиналите в шампионата за Купата на България.

Снимка: Lap.bg
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР