Стотици фенове посрещнаха с бурни аплодисменти Новак Джокович пред сградата

...
Стотици фенове посрещнаха с бурни аплодисменти Новак Джокович пред сградата
Коментари Харесай

Фенове на Джокович се сбиха с полицията

Стотици почитатели посрещнаха с бурни овации Новак Джокович пред постройката на съда, където по-рано през днешния ден беше решено, че визата му е постоянна и той няма да бъде екстрадиран от Австралия, оповестява " Дейли мейл ". Огромната навалица от поддръжници - огромна част от които сърби, живеещи в Мелбърн, развяваха сръбския байрак и скандираха името на 34-годишния състезател.

Сръбски медии оповестяват за зародило напрежение сред почитателите и полицията пред хотела, в който беше арестуван преди няколко дни Джокович. Един от поддръжниците на тенисиста се е опитал да загради пътя на черен автомобил със затъмнени стъкла, който се е опитал да напусне паркинга на хотела и в който, по непотвърдена изнформация, се е намирал спортиста. Именно това е наложило и намесата на органите на реда, показват локални медии.

Припомняме, че малко след 8:15 ч. българско време съдията Антъни Кели разгласи, че Джокович е направил всичко належащо, с цел да влезе в страната и би трябвало да може да се движи свободно в нея.

На австралийското държавно управление е подредено да заплати всички разноски по делото, а тенисистът да бъде освободен в границите на 30 минути и да му бъдат върнати паспортът и персоналните движимости, отнети му от службите на летището при идването му в Мелбърн.

Сега международният номер 1 в тениса на процедура ще може да взе участие на Australian Open, на който ще се опита да стане играча с най-вече трофеи в историята.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР