Стотици фенове на най-успешния български медицински сериал се снимаха и

...
Стотици фенове на най-успешния български медицински сериал се снимаха и
Коментари Харесай

Приключват снимките на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“

Стотици почитатели на най-успешния български медицински сериал се снимаха и получиха подпис от двама от обичаните артисти в продукцията - Неда Спасова и Емил Марков по време на специфичната прожекция в Бургас. Те гледаха със феновете премиерен епизод на „ Откраднат живот “ на огромен екран и разкриха забавни елементи към последните снимачни дни и финала на шести сезон.
 Откраднат живот NOVA
„ Галя Стилянова ще се върне. За къде съм без нея! За „ Откраднат живот “ бих споделил, че е мъчно да удържиш подобен възторг и креативна атмосфера към този момент три години. Радвам се да видя, че даже потвърдени артисти, които се включват в сериала, се удивляват от връзките ни “, описа Емо Марков, който е и един от сценаристите на хитовата продукция. На въпроса кой воин биха пробвали да изиграят Неда Спасова избра доцент Мазов поради комбинацията от „ гротескни черти и дълбока горест “, а Емил Марков призна, че харесва достоверния облик на лекар Кръстева.
 Откраднат живот NOVA
„ Актьорството те дисциплинира извънредно в персоналния и професионалния живот – учи те на приемливост, екипна работа и доста други скъпи качества “, добави актрисата, която вдъхва живот на Кая Райкова. По време на гостуването в своя роден град Емил Марков посети и Английската гимназия, която е приключил преди години, с цел да поговори с учениците и да ги насърчи да бъдат смели в сбъдването на фантазиите си.-->

Днес хитовата продукция завършва фотосите на своя шести сезон, чийто край феновете ще видят през декември. На снимчаната площадка последни сцена за сезона ще имат Наум Шопов и Ирина Митева, които ще показват едни от най-силните подиуми от началото на своето наличие в сериала. „ През последните два дни доста от актьорите завършиха със снимането на последни подиуми. Емоцията постоянно е голяма, въпреки и да сме поставяли толкоз доста пъти завършек на снимачен терен “, споделят от екипа на „ Откраднат живот “.
 Откраднат живот NOVA
Не пропускайте новите епизоди на „ Откраднат живот: Анатомия на гнева “ от вторник до петък в 20:00ч. по NOVA.

Повече вести ще откриете на и на формалната страница на сериала във, а всички епизоди можете да видите единствено в.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР