Стотици деца от Варна и страната регулярно провеждат образователни дейности

...
Стотици деца от Варна и страната регулярно провеждат образователни дейности
Коментари Харесай

Първият Международен скаутски център в България се нуждае от подкрепа

Стотици деца от Варна и страната регулярно организират просветителни действия навън в покрайнините въз основата, намираща се на територията на Природен парк " Шуменско плато “. Имотът, състоящ се от 14 здания върху повърхност от 22 декара е трансфериран от Министерски съвет на Организацията на българските скаути през 2011г. По възобновяване му работят стотици доброволци от България, Полша, Чехия, Румъния, Франция, Испания, Италия и Литва, с цел да го трансфорат в привлекателно и потребно място за младежи.

За страдание, заради окаяното положение, в което е получена постройката - без електричество, вода, отоплителна апаратура, с течащи покриви, разграбено имущество и обзавеждане – скаутите се нуждаят от спомагателна поддръжка, с цел да завършат първия Международен скаутски център за обучение на деца и младежи измежду природата в България.  Становище за оценка на положението на  постройката установи, че тя не може да се употребява, рискова е и крие риск за човешкото здраве. Предписани са незабавни ограничения по подмяна на всички компрометирани детайли, възлизащи на към 300 000 лева

Организация на българските скаути се обръща с апел за партньорство и поддръжка към самостоятелни донори, корпоративни благодетели и представители на търговски обекти, който да спомагат за слагане дарителски кутии в магазинната мрежа.  

Дарителска банкова сметка:

Банка ОББ

Организация на българските скаути

BIC: UBBSBGSF

IBAN: BG21UBBS80021045858730

Основание: Дарение - Скаути Варна
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР