Стотици демонстранти препълниха Площада на заложниците в Тел Авив в

...
Стотици демонстранти препълниха Площада на заложниците в Тел Авив в
Коментари Харесай

„Най-тъжният рожден ден в света“: Парти организирано за червенокосия заложник Кфир Бибас, 1

Стотици стачкуващи препълниха Площада на заложниците в Тел Авив в четвъртък, с цел да отбележат първия рожден ден на Кфир Бибас – обезверено се надявайки, че най-младият пленник, взет от Хамас, може да е още жив.

Към членовете на фамилията на Бибас се причислиха другари и поддръжници, които държаха оранжеви балони за бебето с джинджифилова коса, отпечатано с думите „ Най-тъжният рожден ден на света “.

Хамас по-рано твърдеше, че безпомощното бебе е убито дружно с четиригодишния си брат и майка, без въобще да предложи доказателства.

Останалата част от фамилията обаче има вяра, че и тримата са към момента живи — което, в случай че е по този начин, би означавало, че бебето Бибас е прекарало към една четвърт от живота си в плен.

По време на празненството за рождения ден фамилията на Шири прочете писмо от Офри Бибас, сестрата на Ярдън, в което се приканва Израел да помогне да върне Кфир вкъщи и се чуди по какъв начин се развива бебето, до момента в който е в плен, оповестява The Times of Israel.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР