Стотина възрастни хора се отзоваха на поканата за среща с

...
Стотина възрастни хора се отзоваха на поканата за среща с
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Първомай Асен Кичуков се срещна с възрастни хора от Първомай

Стотина възрастни хора се отзоваха на поканата за среща с кандидат-кмета на ГЕРБ за община Първомай Асен Кичуков. В другарски звук те сложиха на дневен ред най-наболелите проблеми, които затрудняват всекидневието им. Сред главните претенции към Кичуков, в случай че получи избор на доверие, е да бъде уголемен описът със обществени услуги, които предлага общината.

Пенсионерите бяха безапелационни, че е налице недостиг и че би трябвало да се разработят и предложат нови действия, които да улеснят съществуването на самотно живеещите, а и възрастните хора като цяло. Хората в пенсионна възраст обявиха, че даже са подготвени да заплащат такса, само че все още общината не предлага задоволително обществени услуги в тяхна поддръжка. Реновирането на общинския пазар е различен от проблемите, който бе подложен на неофициалната полемика. При всеки дъжд сергиите се мокрели с вода, която унищожавала продукцията, споделиха възрастните хора, някои от които са персонално наранени като аграрни производители. Те споделиха и възмущението си от това, че от 10 години не е направено нищо по центъра, който пустее. Тротоарните плочки са разрушени, както и тези пред комерсиалните обекти, а това прави напредването им по улиците рисково, недоволстваха жителите на Първомай. Те останаха извънредно впечатлени от метода, по който приказва Кичуков, до момента в който показва акцентите от предизборната си стратегия.

„ Много е окуражен, откровено има вяра в това, което споделя, нека да успее “, показа дама на достолепна възраст. "Всички, сложени проблеми са решими, единствено ни би трябвало поддръжка и продобиване на изборите, знам че мога да се оправя и ще го направя ", разяснява в края на срещата Асен Кичуков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР