стори немислимото - отбеляза 800 (801, ако трябва да бъдем

...
стори немислимото - отбеляза 800 (801, ако трябва да бъдем
Коментари Харесай

Преди 7 години: Самият CR7 се изсмя на мисълта да има 800 гола

стори немислимото - означи 800 (801, в случай че би трябвало да бъдем точни) попадения в професионалната си кариера - нещо невиждано досега от различен футболист. Това се случи след двата му гола за Манчестър Юнайтед при успеха с 3:2 над Арсенал.
Португалецът безспорно е един от най-мотивираните и уверените спортисти, а това е и една от основните аргументи за изумителните му триумфи в спорта. Дали обаче самият той е вярвал, че това е допустимо?
В обществените мрежи се популяризира видео, което е от януари 2014 година, когато Кристиано осъществя гол номер 400 в своята кариера (при триумфа с 3:0 за Реал Мадрид над Селта Виго). И по-конкретно изявление след дуела. Ето по какъв начин се развива тогава диалогът:
- Пореден хеттрик за теб, имаш към този момент 42 за Реал Мадрид. Не знам дали го знаеше. Как успяваш да поддържаш това равнище?
- Е, моята мотивация е да се любувам от самото начало, головете идват по естествен метод.
- Абсурдно е какъв брой доста си вкарал. Мисълта ми е - какъв брой още можеш да вкараш?
- Не знам. 400 през днешния ден, ще опитам да вкарам още 400.
- Успех, ще се забележим скоро.
При последната си имитация пък Роналдо избухва в смях, което се предава и при журналистката, което слага под въпрос какъв брой тъкмо уверен е бил Кристиано, че е допустимо да реализира привидно немислимото.
Освен всичко друго .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР