Стопкадри Нова ТвВодещата Мирослава Иванова няколко пъти опита да разбере

...
Стопкадри Нова ТвВодещата Мирослава Иванова няколко пъти опита да разбере
Коментари Харесай

Мира срази Митов от ГЕРБ с въпрос за Гешев

Стопкадри Нова Тв

Водещата Мирослава Иванова няколко пъти опита да разбере от Даниел Митов за какво тъкмо в този момент ГЕРБ са поискали предварителното отстраняването на Иван Гешев.

Той опитваше за избегне отговора, само че най-после съобщи дипломатично: „ ГЕРБ изиска оставката на Гешев, защото са дадени учредения за това, имайки поради причините, които са изложиха и във Висшия правосъден съвет. Има съображение за това, т.е. подозрения, че са осъществени избрани дейности, които опонират на функционалностите на основния прокурор. Имам поради събитията към и след гърмежа на пътя на колата му, те са разказани. “



„ Идеята е да се направи правосъдна промяна, промяна в правораздаването, тъй че правораздаването да стартира в последна сметка да работи дейно, а и да бъде изключен всевъзможен детайл на политическа интервенция или противоположното. Тоест, интервенция на прокуратурата в политическия живот, и, несъмнено, да бъде изключена концепцията за това политици да се наместват в работата на прокуратурата или правосъдната система “, добави Митов по Нова Тв.



„ Това е в действителност мотивацията зад всяко едно наше деяние. Разбира се, когато политическите партии се състезават политически, имат разнообразни дела, имат разнообразни цели, имат друго говорене, и в избрани моменти се приближават или или отдалечавате една от друга. Това е напълно обикновено. Ние по едни тематики сме се сближили, по други сме се отдалечили, само че аз не виждам тези наши дейности и поръчки сега да са ни трансформирали в нещо. Изсветляването в никакъв случай не е било мрачно, нашите поръчки са ясни и са дадени от дълго време. Няоки хора отхвърлиха да повярват, че ние сме откровени в нашите планове, и в този момент излиза наяве, че ние в ГЕРБ постоянно сме били откровени. Политическа партия се държат хлапашки с някаква оправдания, с цел да стигнат до втория мандат, само че не е редно да стигат по този начин до него. Дайте ми една политическа логичност, с която ГЕРБ да поддържа втория мандат “, сподели още Дание Митов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР