Стопкадри Нова ТвРазрушаването на стадиона на ЦСКА Българска армия“ може

...
Стопкадри Нова ТвРазрушаването на стадиона на ЦСКА Българска армия“ може
Коментари Харесай

Обявиха голяма новина за разрушаването на стадиона на ЦСКА

Стопкадри Нова Тв

Разрушаването на стадиона на ЦСКА „ Българска войска “ може да приключи в период до два месеца и почитателите на „ алените “ не би трябвало да имат терзания дали ще бъде издигнато новото оборудване.

Това стана ясно по време на демонстративното срутване на части от бранш „ А “.



Продължават разрушителните и демонтажни дейности тук на стадион „ Българска войска “ с цялостна пара. Преди малко беше обещано началото и на събарянето на козирката в единия бранш, а цялата ще бъде срутена в идващите дни, сподели от мястото репортерът на Нова Тв Павлета Пашкова.



Добрата вест за почитателите на ЦСКА е, че се върви по проект, даже и с по-бързи темпове, и се чака демонтажът на стадиона да бъде приключен в по-рани периоди от дадения тримесечен. Цялото разрушение ще коства към 1 милион лв., добави тя.



Интересни неща ни описаха инженерите, архитектите и строителите на терен. Едно от тях е, че ето тази разрушителна машина, която виждате, е една от петте в света и тя унищожава и работи тук на стадион " Българска войска “. Изцяло машинно е разрушаването и не се поставя ръчен труд, сподели още Рашков.

Един от участниците в демонтажа – Даниел Димов от УС на „ Сердика спортни парцели “, пък посочи, че това не е лека процедура, защото подобен стадион не е строен в последните 40 години в България и би трябвало да изберат най-хубавата оферта.

Процесът е необратим и всеки ден имаме някакви оперативки. Всеки ден се избира, в това число сме стигнали до такива неща като обшивката на съблекалнята и интериора. Аз мога да ви кажа също, че се разискват дори елементи по таван, по стени и по коридори, добави той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР