Стопкадри Нова ТвПрокурорският син от Перник се разгричини от поредните

...
Стопкадри Нова ТвПрокурорският син от Перник се разгричини от поредните
Коментари Харесай

Прокурорският син: Никога не бих докоснал жена, аз съм срещу насилието над жени

Стопкадри Нова Тв

Прокурорският наследник от Перник се разгричини от следващите обвинявания против него.

Софийската прокуратура желае Васил Михайлов да бъде още веднъж арестуван и да му бъде повдигнато ново обвиняване за физическо малтретиране против приятелката му и закани за убийства към нея.



Вчера домът на Михайлов в Перник, в който той е под домакински арест, бе претърсен и бяха конфискувани мобилни телефони и муниции.



Приятелката ми стартира да поддържа интимни взаимоотношения с някакво си момче, когато бях аз в пандиза, и защото аз го разбрах това нещо, просто към този момент в действителност ме отбива от съзнанието си, сподели за Нова Тв Васил Михйлов.



Аз не съм й звънял сигурно, тъй като аз съм подобен човек, че когато схвана, че някой ме е предал, изобщо не се занимавам с него. Не се занимавам с нищо незаконно, упражнявам тук, ето ги лосовете, може да ги снимате. Тренирам всеки ден, тъй като мисля да се върна в бойните спортове, защото преди бях доста огромен първенец, сподели още Михайлов. 

Никога не бих докоснал жена бил, аз съм против насилието над дами и хората, които вършат това, са тези, които би трябвало да влязат в пандиза. Това е едно от нещата, които аз не търпя изобщо в обществото - насилието над жена, заканите на жена и по този начин нататък, добави той.

Към хората, които ме обичат и почитат и са до мен и които са ме изчакали, до момента в който съм пандиза, които са останали до мен, върша всичко, с цел да се почувстват добре и да има по-прекрасен живот. Имал съм случки в моя живот, където към мен се упражнява принуждение над на дами. Няма значение от кой и по този начин нататък. Това е едно от нещата, отново ви споделям, които ненавиждам и не търпя, приключи Васил Михайлов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР