Стопкадри Нова ТвПолитически анализатор е убеден, че до ротация ще

...
Стопкадри Нова ТвПолитически анализатор е убеден, че до ротация ще
Коментари Харесай

Анализатор: Виждам един разнобой вътре в ПП-ДБ

Стопкадри Нова Тв

Политически анализатор е уверен, че до ротация ще се стигне, макар сдкандалите в последните дни.

ПП-ДБ мислеха, че ще ръководят, а ГЕРБ ще ги поддържа засрамено. Девет месеца по-късно обаче ГЕРБ са в доста добра кондиция и излязоха от изолацията. Негативите от дългото им ръководство и от митингите против тях сякаш останаха в предишното и те протягат ръка към своята половина от ръководството, което се дължи на тяхната половина от болшинството, сподели в „ Пресечна точка “ Борис Станимиров.

Тук виждам един разнобой вътре в ПП-ДБ. Всъщност, в случай че Политическа партия още живеят с мисълта, че някакви звезди допускат да ръководят напълно, в това число и Външно министерство, то Демократична България и изключително Христо Иванов си дават ясно сметка, че тая рекламация на ГЕРБ да протегне ръка и да си вземе своята половина от болшинството и от ръководството, няма по какъв начин да не бъде пресрещната. Затова напъните на Демократична България е да ограничи претенцията на ГЕРБ до 50% и да изолира надлежно Движение за права и свободи, добави той.



Имаме барабанен огън на Делян Пеевски, съсредоточен персонално върху Христо Иванов, тъй като той се бори да изолира Демократична България и нападна по-скоро Политическа партия и тяхната рекламация да имат цялостен монопол върху цялото ръководство. Правителството към този момент му се коства, че не е почтено, тъй като ГЕРБ в действителност обезпечава половината от парламентарното към този момент болшинство и не се усеща окей да бъде единствено в подкрепяща роля. Въпреки това аз считам, че е ротация ще има и това напрежение просто е битка за изместване на балансите вътре, сподели още по Нова Тв Борис Станимиров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР