Стопкадри Нова ТвПод надслов Не на насилието“ близки на пребитата

...
Стопкадри Нова ТвПод надслов Не на насилието“ близки на пребитата
Коментари Харесай

Синът на зверски пребитата Стефка: Тя не е първата, тя е поредната

Стопкадри Нова Тв

Под надпис „ Не на насилието “ близки на пребитата в Благоевград Стефка Терзийски се събират през днешния ден на обяд.



Те ще бъдат и пред постройката на съда, с цел да изискат най-строго и заслужено наказване за причинителя на похищението, който апелира мярката си за нея отклоняване.

Стефка Терзийска беше брутално пребита със железен крик и голям брой удари в лицето, в резултат на което изгуби едното си око.

Тя подозира някогашния си брачен партньор като гарант.



Нашето  събиране има за цел да покаже, че ние сме съпричастни, освен към майка ми, само че и към всички жертви на сходно принуждение. Защото няма какво да се лъжем, тя не е първата, тя е следващата и ние като нейни близки и родственици, само че и като жители и на община Благоевград, и жители на Република България, сме длъжни да създадем всичко по силите си, тъй че тя да бъде и последната, сподели за Нова Тв синът на пребитата жена Коста.



Лечението на майка ми ще продължи още доста време месеци. Тя е мощна духом и съумява да се задържи, и уповавам се, че с нашата поддръжка, ще се възвърне. Как се усещам? Още не мога да си го обясня, има граници, и чисто човешки, даже в престъпните действия. В този случай, мисля, че всички граници бяха прескочени, добави той.



Подкрепа на Стефка оказа и нейният племенник, който е първи братовчед на Коста.

Не го одобрявам това нахлуване. Истината е, че не мога да го приема и никой естествен човек не би трябвало да може да го одобри. Ние се събираме, с цел да изкажем съпричастност към нея, да покажем на институциите, че няма да се спрем, до момента в който казусът не се позволи до дъно. Защото не мога да допускам, аз персонално като граждан не мога да допускам, че по улицата се разхождат хора, които са склонни да извършат и да поръчат това нещо, сподели той.

Знаем за какъв човек става въпрос в града, никой не би споделил нещо хубаво за него, в случай че не е материално миропомазан или материално подвластен от него, и по тази причина ще настояваме казусът да се разнищи до дъно. Такива изроди не би трябвало да са на независимост, а да бъдат затворени, добави мъжът.

Според него казусът е доста по-дълбок от единичния случай с вуйна му, защото живеем в 2023 година в европейска страна, а по улиците се разхождат хора, които са склонни да извършат такова нещо.

Ние имаме вяра в институциите и желаеме те да си свършат работата, тъй като, разбирате, че в случай че те не си правят работата, те са единствените, които ни разделят от тези изроди. Ако те не си правят работата, ние по какъв начин ще си пазиме и ще си гоним правата. Ние, естествените жители, можем да хванем пръчките и стоманените пръти, но това не е метода. Трябва институциите да се погрижат да няма такива случаи повече, сподели още мъжът.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР