Стопкадри Нова ТвПевицата Кали е една от звездите в настоящия

...
Стопкадри Нова ТвПевицата Кали е една от звездите в настоящия
Коментари Харесай

Кали: Получих паник атаки в „Капките“

Стопкадри Нова Тв

Певицата Кали е една от звездите в сегашния сезон в „ Като две капки вода “. Пред Гала тя описа по какъв начин се е чувствала, когато се превъплати в облика на Лара Фабиан и какво се случва с нея, когато въобще излезе на сцената в шоуто.



„ Получих паник офанзиви, преди да изпея песента на Лара Фабиан, тъй като доста я почитам и не желаех да окепазя песента й. Пулсът ми се подвигна в асансьора, доста зле беше и ситуацията до към средата на песента, което пък въпреки това не ми попречи доста, тъй като самата динамичност на песента е такава, че тя би трябвало по безгрижно да я пееш и по-късно всичко се разви добре “, сподели в „ На кафе “ по Нова Тв Кали.



„ Притеснена съм, когато излизам на сцената в шоуто. Капки вземах, манастири, какво ли не вземах, с цел да се укротявам и да ми оказва помощ. Просто сега, в който стигнеш да асансьора, най-малко при мен, а мисля, че и при останалите участници, пулсът се повишава. Имах опцията да ги видя всичките какъв брой доста са стараят, какъв брой доста се тормозят, какъв брой доста си вълнуват по какъв начин ще изградят дадения облик “, добави Кали.

„ За феновете излиза едно такова занимателно шоу, в което всички, видиш ли ние сме експерти, само че напълно не е по този начин за мен. Защото 30 години опит, да, само че 30 години е опит на клубна сцена. На клубната цена аз съм у дома и когато направих концерта Калиграф, за който изпитах безусловно същото неспокойствие, там съумях 12 песни да изпея и на третата към този момент се отпуснах и бях себе си. Тука в „ Капките “ би трябвало да най-малко три-четири песни да изпея, с цел да видят цялостния ми капацитет на сцената “, признава Кали.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР