Стопкадри Нова ТвПевецът Любо Киров призна, че се стреми да

...
Стопкадри Нова ТвПевецът Любо Киров призна, че се стреми да
Коментари Харесай

Любо Киров обясни защо се страхува да пее в „Капките“

Стопкадри Нова Тв

Певецът Любо Киров призна, че се стреми да бъде  достатъчно справедлив, когато в качеството си на член от журито прави оценка участниците в „ Като две капки вода “.

Аз имам почит към всички звезди, които излизат на сцената. Всеки от тях се старае неимоверно, макар другите облици, които имат, и аз съм задължен да изкарвам положителните неща, които са реализирани, до момента в който излизат облиците, сподели той в „ На кафе “.

Киров обаче че прям и разкри за какво не би взел участие в „ Капките “.



От неговите думи се подразбра, че в случай че това се случи, той не би пожънал същите триумфи, каквито има в професионалната си кариера на сцената.

Дори загатна, че по-скоро би се провалил.

Не бих взел участие в „ Капките “, тъй като моя глас и тембър се разпознава извънредно доста. Имам прекомерно характерни неща в гласа си, в говоренето си и това би лишило имитаторските ми качества. До огромна степен не съм привикнал да се превъплащавам, по-скоро съм изработил нещо, което е лично мое - като пеене, като бизнес, като тембър, който е даден от горната страна, съобщи по Нова Тв Киров.



Затова и доста положителни реализатори, по този начин сполучливи в кариерите си, съвсем постоянно остават себе си в „ Капките “, без значение който и облик да създадат, и каквото и да изпеят, сподели още той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР