Стопкадри Нова ТвНиколай Василковски нахлу с дъждобран при Виктор Николаев

...
Стопкадри Нова ТвНиколай Василковски нахлу с дъждобран при Виктор Николаев
Коментари Харесай

Ники Василковски: Идват гръмотевични бури

Стопкадри Нова Тв

Николай Василковски нахлу с дъждобран при Виктор Николаев и съобщи, че в околните две седмици преваляванията от дъжд няма да спрат, което обаче било хубаво, защото ще напоят щедро земята.



„ Добрата вест е въпреки всичко, че преваляванията ще са от дъжд и няма да има снеговалежи. Реално са няколко циклона, които ще минат над Балканския полуостров. Вероятно единият ще ни захване в този момент в понеделник, т.е. през днешния ден, и ще ни държи до сряда. Той ще засегне повече Източна България, а след това ще има обилни превалявания в югоизток “, сподели по Нова Тв Василковски.



„ След това в петък минава пък леден атмосферен фронт, а това постоянно е обвързвано с гръмотевични стихии с необикновено мощен вятър. Очакваме в петък апропо рисково мощен вятър в цялата страна, гръмотевични стихии и краткотрайни интензивни превалявания. След това към Великден в събота няма да са толкоз обилни преваляванията, само че от неделя докъм вторник, сряда ще се развие един подобен циклон средиземноморски с още веднъж обилни превалявания. По-големи количества дъжд ще има в Южна България. И по този начин общо взето, чак до 20-и и след 20-и април времето ще остане доста постоянно изменчиво и динамично “, добави Николай Василковски.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР