Стопкадри Нова ТвМоника и мъжът й бедстват в Нестинарка със

...
Стопкадри Нова ТвМоника и мъжът й бедстват в Нестинарка със
Коментари Харесай

Семейство с бебе на 7 месеца бедства в Нестинарка

Стопкадри Нова Тв

Моника и мъжът й бедстват в " Нестинарка " със своето бебе на 7 месеца.

Колата ми е под вода, ще диря другари с джипове да оказват помощ. Въпросът е, че сме без питейна вода, ходихме през вчерашния ден успяхме да купим малко там, само че общо взето не може да изкъпем детето, не може да го нахраним обикновено, сподели за Нова Тв брачният партньор на Моника.



Нямаме толкоз акумулатори, свършват към този момент, нямаме и ток. Има излизане през портала, който е в края обаче, самата река е скъсала моста сред Царево и Нестинарка и има единствено един мъчнопроходим черен път, през който може да се мине единствено с огромна кола. Имаме си и една кола в басейна, добави мъжът.

Успях да вляза под руините на приземния етаж, когато водата беше до кръста и да взема мляко за детето, тъй като тя е с профилирано мляко, което не може да се купува на всички места и беше затворено в чисто нови кутии, които открих във водата, сподели още брачният партньор.

Имаме още 20 % батерия на телефона на жена ми, моя телефон има повече батерия. С никой от управляващите не поддържаме контакт. Успяхме да се свържем единствено с майката на жена ми, тя изпрати памперси, кутийка мляко и вода за детето, които пристигнаха с пожарна кола, добави мъжът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР