Стопкадри Нова ТвМомче на 16 години и без шьофорска книжка,

...
Стопкадри Нова ТвМомче на 16 години и без шьофорска книжка,
Коментари Харесай

Тийнейджър се качи на колата на баща си и катастрофира край Разград

Стопкадри Нова Тв

Момче на 16 години и без шьофорска брошура, се качи на колата на татко си и катастрофира край разградското село Ясеновец. Колата е излязла от пътя, прекатурва се и се блъска в дърво. В нея са били още трима младежи.



„ В Спешно поделение при МБАЛ Разград  са постъпили четирима юноши с пострадвания, като четиримата са потърпевши след зародило ПТП. На място е изпратен дежурният екип на бранш „ Пътна полиция “, който открива в болничното заведение четирима юноши. Трима, от които на 16 години и един на 15 години. Двама от тях са с по-тежки пострадвания, като единият е със счупена тазобедрена кост и лицева кост. Другият е със счупена китка на дясна ръка, а  третият е с охлузни рани “, съобщи за Нова Тв шефът на „ Пътна полиция “ Разград Теодор Тодоров.



„ Водачът, който е на 16 години и е недееспособен, е взел ключовете за автомобила, благосъстоятелност на татко му, без неговото познание. Взел е ключовете към 5 сутринта на 2 май. Качва в колата останалите трима юноши и потеглят в село Ясеновец посока изхода за град Разград. Водачът обаче губи надзор върху автомобила и се блъска “, добави служителят на реда.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР