Стопкадри Нова ТвМъж паркира в Зелена зона в София и

...
Стопкадри Нова ТвМъж паркира в Зелена зона в София и
Коментари Харесай

Паяк вдигна кола от Зелена зона след изпратен SMS за пакиране

Стопкадри Нова Тв

Мъж паркира в Зелена зона в София и изпрати SMS, само че колата му бе вдигвата от паяк.

Случаят е на бул. „ Ситняково “ до улица „ Попова шапка “, а водачът Иван Личев описа какво се е случило.



Паркирах преди два дни, заплатих SMS за Зелена зона, след което излизам от Търговския център и виждам, че автомобилът ми го няма. Получаваме SMS малко по-късно, че автомобилът е репатриран, откакто съм си пуснал SMS и съм спрял след знака за Зелена зона, сподели за Нова Тв Личев.



Оказва се, че той е паркирал при започване на улицата след пресечката с бул. „ Яков “ след знака за неразрешено паркиране, който се намира на към 2 метра след знака за Зелена зона.

След това разбрах, че в действителност зад единия знак има различен знак, който не разрешава паркиране. След като излязох от Търговския център, действително първо видях знака за Зелена зона и този откъм гърба, посочи Личев.

Той е платил 62 лв. за репатриране и 20 лв. фиш за погрешно паркиране, с цел да си върне автомобила.

Казали са му, че сред двата знака, където мъчно може да се побере един лек автомобил, може да спре единствено Смарт.

Личев предложи знакът за забраняващото престой паркиране да бъде изместен на място, където хората ще могат да го виждат и няма да бъдат глобявани.



Според господин Коларов от Центъра за Градска подвижност това не се случва за първи път, само че такива случаи не са чести.

Не са толкоз доста случаите, те са единични и това е втория случай. В случая няма никакво подвеждане, по-скоро е непознаване на наложителните наставления на съответните знаци. Тези знаци, които са инсталирани, са от разнообразни групи и вкарват разнообразни забрани, посочи той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР