Стопкадри Нова ТвКметът на Свищов Генчо Генчев коментира зверския инцидент

...
Стопкадри Нова ТвКметът на Свищов Генчо Генчев коментира зверския инцидент
Коментари Харесай

Кметът на Свищов за зверството: Емурла получи жилище от нас преди да подстриже жена си

Стопкадри Нова Тв

Кметът на Свищов Генчо Генчев разяснява зверския случай в града, при който мъж преби и подстрига гола глава жена си и я разноски за наставление по улиците.

Генчев обаче посочи, че разходката не е траяла дълго, защото след подаден сигнал до полицията, тя е прекратила грозната панорама.



Градоначалникът разкри още, че побойникът се споделя Емурла.

Преди време пристигна при нас с едно от децата си за потърсване на жилище, в което да живее дружно с детето. Видяхме, че тогава в действителност детето е в риск и общинската администрация обезпечи такова жилище в построените нови обществени жилища на Емурла, сподели за Нова Тв кметът.



След  като беше изместен там, останахме извънредно сюрпризирани от вчерашния случай с неговите дейности, защото ние направихме още тогава изследвания за него и разбрахме, че той работи в едно от предприятията. Следихме по какъв начин се грижи за детето си и изискванията, които той му предоставяше, бяха положителни, добави Генчев.

Детето посещаваше учебно заведение постоянно, макар че и в риск. Родителят желеше да гледа детето си, а не да бъде предадено на институция и това ни даде увереността да подсигуриме изискванията и да дадем жилище на бащата, сподели още Генчев.

Сега обаче обстановката е друга, откакто бащата е арестуван, а съгласно Генчев майката с двете деца се намира в центъра за настаняване за Спешна протекция.

Ще изчакваме решението на съда в Свищов и по-късно при всички случаи жилището ще бъде освободено от Емурла, приключи кметът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР