Стопкадри Нова ТвКметът на Кости обяви неприятна новина.Той каза, че

...
Стопкадри Нова ТвКметът на Кости обяви неприятна новина.Той каза, че
Коментари Харесай

Кметът на село Кости: Отказаха да застраховат къщите ни срещу наводнения

Стопкадри Нова Тв

Кметът на Кости разгласи неприятна вест.

Той сподели, че преди потопа нито една застрахователна компания не е поискала да застрахова къщите на хората в селото против наводнения, защото дефинират Кости за рискова зона.



Антон Ангелов призна още, че не може да прави настоящи поправки, защото повече от година преведените средства, които са над милион, си стоят блокирани в банката, до момента в който чакат да бъдат употребявани.

Проблемът е само в публичните поръчки. Договорът за започването на ремонта с изпълнителя трябваше да бъде подписан на пети този месец, само че има още веднъж обжалване на процедурата и казусът остава, сподели за Нова Тв Ангелов.



Това звучи малко злокобно, на пети, когато би трябвало да се подписа контракта, падна толкоз доста дъжд, реагира репортерът Мартин Георгиев.

Точно по този начин, без никаква неистина, без смешка, споделям, че на пети трябваше да бъде подписан контракта за осъществяването, а тогава тук паднаха 329 литра дъжд на квадратен метър. Климатолозите са напряко в потрес. 300 литра на квадрат е цялостна съсипия, разгром, нещо което няма по какъв начин да бъде възобновено, добави Ангелов.

Той подсигурява, че в случай че страната им отпусне парите, всичко останало ще се подреди.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР