Стопкадри Нова ТвЖурналист обясни, че скоро страстите в Столичния общински

...
Стопкадри Нова ТвЖурналист обясни, че скоро страстите в Столичния общински
Коментари Харесай

Журналист: До януари ще изберат шеф на СОС

Стопкадри Нова Тв

Журналист изясни, че скоро пристрастеностите в Столичния общински съвет ще утихнат и ще бъде определен негов ръководител.



Това, което става в страната и столицата, дистанцията на обществото е такова, че даже видяно вляво в центъра или вдясно, има прекалено много дребни групички, които имат своите лични ползи и това изключително ясно проличава в София, и няма по какъв начин, защото всеки от тях тегли към своите персонални ползи, сподели в „ Пресечна точка “ по Нова Тв Петър Пунчев.



Няма по какъв начин да стане по този начин, че да не се стигне до до такава обстановка, защото тези ползи са толкоз, и доста хора и групички не може да бъдат задоволени. И тъй като няма напън извън, какъвто напън несъмнено имаше във връзка с сглобката в народен мащаб, тук нещата ще продължат да се разиграват по същия този метод, с някакви детайли от цирк, от покруса и комедии, добави той.



От друга страна, видяно действително, няма кой знае каква опасност, с изключение на тъжната тъжния извод, че не може употребяваме по-големия бюджет, с който София разполага и че би трябвало да се работи с предходния бюджет от настоящия екип. Но от това никой от тях не губи и считам, че до януари ще се схванат, сподели още Петър Пунчев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР