Стопкадри Нова ТвЖена роди син в двора на къщата, в

...
Стопкадри Нова ТвЖена роди син в двора на къщата, в
Коментари Харесай

Жена роди син в двора на къщата си в Княжево

Стопкадри Нова Тв

Жена роди наследник в двора на къщата, в която живее в Княжево.

Нейният мъж повикала лиинейка, само че тя обаче пристигнала със забавяне, когато новороденото към този момент било проплакало.



Пред Нова Тв таткото Никола Петров разкри, че е подал сигнал в четири и пет на 112 и изначало адресът е бил признат, само че след няколко минути им отказали кола за спешна помощ, защото не били за такава.

А защо сме, ами не знам и аз. Попитах ги, за катафалка ли сме и те тотално ми затвориха, добави Никола и сподели на Румен Бахов плочките пред къщата, на които жена му е родила.


Преди това им споделих, че водите на жена ми са изтеклии, а те ми дадоха отговор да си поръчаме такси. Единствено единствено не споделиха от коя компания да си поръчаме, добави той.



Ася е родила бебе, което тежало 3,330 кг и е високо 48 сантиметра. Кръстили го Иван.

Казва, че болките я хванали в банята и траяли някъде към час, и най-вече я било боязън дали ще се роди крепко детето.





Около един чак фамилията е чакало колата за спешна помощ на открито, и когато тя пристигнала след към два часа, Ася към този момент била родила, като за израждането е помогнала нейната комшийка Любка.



Случи ми се за първи път, само че трябваше да оказа помощ. Пътната шнур бе увита към гръбчето на бебето, аз я прерязах и го потупах, с цел да се изкашля, описа Ася.

По нейните думи, когато колата за спешна помощ пристигнала, двете дами, които слезли от нея, били очевидно несъответстващи.

Едната беше намазана, все едно идва от автомагистралата, и я придружих, с цел да не падне дамата от колата за спешна помощ. Единствено водачът беше съответен, съобщи Ася.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР