Стопкадри Нова ТвИзвестната ни певица Богдана Карадочева разкри дълго пазена

...
Стопкадри Нова ТвИзвестната ни певица Богдана Карадочева разкри дълго пазена
Коментари Харесай

Богдана Карадочева претърпя страшен инцидент

Стопкадри Нова Тв

Известната ни певица Богдана Карадочева разкри дълго защитавана загадка. Тя разгласи за първи път обществено какъв заплашителен случай е претърпяла по време на своя изява.



„ Веднъж на сцената бях с черен чорапогащник и мини пола, паднах тогава от една стълба и цялата станах в кръв. Публиката сподели: „ ау “, обаче до края си изпях песента и ми ръкопляскаха “, призна Богдана в „ На кафе “ по Нова Тв.



„ Вкъщи с моя мъж слушаме идентична музика, което е доста значимо. Напоследък повече симфонична музика слушаме в новия ни дом. Но ви споделям, че той наподобява на остарялото ни жилще, тъй като си занесох обичаните си мебели, на които съм се родила и не мога да дремя другояче, тъй като имам повече неща, които са ми мемоари от майки, татковци, баби “, добави Карадочева.



„ Аз обичам да мисля, да се апелирам и да вземам решение кръстословици. Казват, че това доста оказва помощ на мозъка, на акъла. Що се отнася до най-близките ми проекти тази година, към този момент имаме страхотни текстове, които до лятото съм се заклела да трансформира в нови песни “, сподели още Богдана Карадочева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР