Стопкадри Нова ТвИвайло обясни защо е контактувал рядко с другите

...
Стопкадри Нова ТвИвайло обясни защо е контактувал рядко с другите
Коментари Харесай

Ивана и Ивайло от „Един за друг“: Спират ни по улиците и искат да се снимаме

Стопкадри Нова Тв

Ивайло изясни за какво е контактувал рядко с другите дами по време на присъединяване си в „ Един за различен “.

Той направи това в наличието на обичаната си Ивана пред Гала в „ На кафе “.  



Избягвах да приказвам с другите дами, с цел да не дам мотив на Ивана за ревнивост и с цел да й покажа, че тя си е моя човек. Не че Ивана е ревностна, само че аз по този начин реших, разкри Ивайло.

Тези негови думи бяха последвани от прелюбопитен коментар на неговата половинка.  

Това е доказателство, че той не се интересува от други дами. Когато е с мен, той не се обръща към друга жена, само че това е малко прекомерно и ние сме си говорили на тази тематика. Нещо обикновено е да общуваш, аз с мъже, той с дами, в това няма нищо неприятно, в случай че няма някаква подлост, съобщи Ивана.

Впоследствие двамата показаха задоволство от топлото отношение, което получават от хората в действителния живот, откакто са излезли от любовното риалити по Нова Тв.



Имам известия на персонални, които ми пишат толкоз хора. Толкова обич събрана на едно място не съм очаквала, тъй като до момента в който си във вилата, виждаш някаква ненавист и някакъв негативизъм, и смяташ, че това е на всички места. Но, откакто излезеш на открито, виждаш, че това няма нищо общо, сподели Ивана.

Хората в действителност доста ни харесват, стопират ни на всички места да се снимат с нас, само че думите, които ни споделят, са по-важни. Казват ни какъв брой ни харесват и мненията са позитивни в интернет, което значи, че са видяли това, което сме, а ние сме били същински и такива каквито сме, с позитивните и негативни качества, прибавиха Ивана и Ивайло.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР