Стопкадри Нова ТвИлияна Парашкиева е поредна жена, върху която е

...
Стопкадри Нова ТвИлияна Парашкиева е поредна жена, върху която е
Коментари Харесай

Насилваната Илияна за бившия си: Заплаши, че ще ме убие и ще си направи гавра с трупа ми

Стопкадри Нова Тв

Илияна Парашкиева е поредна жена, върху която е упражнено психическо и физическо принуждение.

21-годишното момиче е бито и заплашвано от някогашния си другар, който е нейн връстник, в Бургас по време на двумесечната им връзка.



Бях унизена физически и душевен от него. Всичко стартира преди месец, когато бяхме в естествени връзки, след което той стартира да демонстрира доста ревностни обстановки към мен. Започна да ревнува от мои другари, стартира да рови в чатове, стартира и да ми протяга ръка, сподели за Нова Тв Илияна.

Имам един случай, в който ми протяга ръка и ме удари. Хвърлял ме е в шубраци, доста пъти ме е удрял в рамото, посягал ми е даже с ножица. Заплашвал ме е, че ще ми държи косата с нея и че ще ме намушка с тази ножица. Влизал е в дома ми, трошил е, идвал е през прозореца, до момента в който аз дремя, да ме гледа, до момента в който дремя, добави момичето.



Счупи вратата, която е входната пред нас, които са огромни врати и е хвърлял предмети на покрива. Когато му сподели, че желая да прекратим връзката ни, тъй като аз не мога да понасям такова отношение, той стартира да ме заплашва с закана за ликвидиране и доста други неща. Закани се да ме убие и по-късно да направи подигравка с натрупа ми, сподели още Илияна.

След като някогашния й другар отпътувал за Германия, той траял да я тормози в обществената мрежа.

Тя го блокирвала, само че той си правил нови профили и безусловно е траял със заканите до през вчерашния ден.

Не съм подавала сигнал в полицията, защото той ме заплашваше, че в случай че се оплача, иска ми се случи най-лошото и аз се опасявам, призна Илияна.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР