Стопкадри Нова ТвФутболната легенда Димитър Бербатов прави съвместни инициативи с

...
Стопкадри Нова ТвФутболната легенда Димитър Бербатов прави съвместни инициативи с
Коментари Харесай

Бербатов: Таланти в България винаги ще има, но е важно да следват правилния пример

Стопкадри Нова Тв

Футболната легенда Димитър Бербатов прави взаимни начинания с Графа във фондацията си „ Димитър Бербатов “, като двамата с артиста изкарват незабравими часове с надарени български деца.

„ Като дребен съм търсил помощ, доста истории мога да описвам, в действителност съм ги разказвал в книгата си, в която споделям, че първо постоянно съм се стремял аз да оказа помощ на себе си и след това, в случай че видя, че не съумявам, диря помощ, диря съвет или съветът и помощта идват при мен “, призна в „ На кафе “ по Нова Тв Бербатов.



„ Кой не го мързи да стане от леглото заран, в случай че може да употребявам тази метафора, мъчно ти е да станеш от леглото от време на време, само че тук отново опираме досега, в който ти самичък би трябвало да кажеш на себе си, не да чакаш някой да те окуражи, да станеш, че би трябвало просто да станеш, с цел да продължиш напред да крачиш. Напред, с дребни стъпки или огромни стъпки, както си го направиш “, сподели още голмайсторът.

„ Може да звучи нескромно, само че ще го кажа, че в случай че за децата аз не съм сполучлив образец, не знам кой ще е сполучлив. Тръгнал съм от същото място, от което те потеглят, изървял съм пътя си със своите крачки, качил съм се по стълбата на триумфа и вероятно стигнах персонален връх, моята планина изкачих. Сега, несъмнено, както и през кариерата ми, в този момент даже повече се пробвам да давам персоналния образец, да демонстрирам че щом аз мога да реализира моя връх, за какво и ти да не можеш. Талантът в България постоянно ще го има, само че е значимо за гения, до момента в който пораства и се развива, да следва верния образец “, добави Димитър Бербатов.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР