Стопкадри Нова ТвЕвгени Минчев отпразнува 60-годишния си юбилей с изискано

...
Стопкадри Нова ТвЕвгени Минчев отпразнува 60-годишния си юбилей с изискано
Коментари Харесай

Евгени Минчев пред Гала: Шофьор замръзна, като ме видя в Лондон

Стопкадри Нова Тв

Евгени Минчев отпразнува 60-годишния си празник с изтънчено празненство в първокласен клуб в Лондон на 2 юни.



Сред гостите бяха доста звезди, в това число и първата братовчедка на Краля Катарина.

Британката е близка другарка на паркетния лъв.



Разбира се, до Минчев стоеше и неговата житейска тръпка Карло.



Самият Евгени пък остана сюрпризиран от жеста на международен дизайнер.

„ Малам Бретон, който е персонален другар и който също беше на масата, сподели, че ще ме закара до нас с една лимузина, тъй като съм имал доста дарове “, разкри Евгени пред Гала в „ На кафе “.



„ Излизаме ние на открито, никой нищо не знае, отваря водачът вратата и замръзва. Казва: господин Минчев, това Вие ли сте? С момчето, което бе доста симпатично и е българин, си направихме фотоси. Бретон призна, че знае за мен, че съм известен от България, само че не очаквал да съм толкоз известен и на открито “, добави Минчев по Нова Тв.



„ Когато приказваме за дарове, в случай че позволиш да загатна и да благодаря на всички мои сътрудници и другари, които записват тези песни в плана „ Звезди пеят за Евгени “, добави светският хроникьор.



„ Онази вечер в Лондон дойде записа на Васил Петров, по кое време съм мечтал аз, той е доста добър другар, по кое време съм мечтал, че Васил Петров може да изпее някаква моя ария. Богдана ме накара да настръхна с „ Богородично леко “, а Петя Буюклиева извърши „ Морето от мен “, което е една ария, която не смеех да предложа на никого. Сензацията е в това, че каквато й ария да подбрах, тази ария никой не я върна “, сподели още шоуемнът и стихотворец.



На 15 юни той ще отпразнува юбилея си и в България, като известни наши артисти, измежду които Васил Петров, Мими Иванова, Богдана Карадочева и Кристина Димитров, ще пеят негови песни.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР