Стопкадри Нова ТвЕстрадната дива Петя Буюклиева показа какво означава да

...
Стопкадри Нова ТвЕстрадната дива Петя Буюклиева показа какво означава да
Коментари Харесай

Петя Буюклиева побесня в Черешката на тортата и стана страшно

Стопкадри Нова Тв

Естрадната дива Петя Буюклиева сподели какво значи да отидеш от едната до другата прекаленост в рамките единствено на секунди в „ Черешката на тортата “.

Повод за нейното експлоадиране беше десертът по домашна рецепта на София Лорен, който общителният хазаин Людмил Хаджисотиров-Удо предложи на своите посетители.

Петя без подозрение хареса тирамисуто, само че въпреки това се усъмни, че баскетболният треньор не го е приготвил самичък и по тази причина означи, че в случай че Удо може да готви по този начин, той ще е най-желания мъж на планетата.



Певицата изиска да види фотоси по какъв начин го е направил и го попита дали не е имал помощници, което даде мотив на някогашния треньор на баскетболната звезда Николай Йокич да признае, че е препълнен своята сила в майката на жена му, която подготвила вкусотията.

Тук пердето на Петя падна и тя сподели в прав текст това, което мисли.

Много добре знам какво желая, само че не желая да го споделям, тъй като ми писна от хора, които оказват помощ, и най-сетне отново същото ще стане. И тъй като го виждам, че по този начин ще стане, сега се нервирам и ми писва от вътрешната страна, тъй като не виждам смисъл аз да си скъсам з да сготвям и подобен напън, откакто най-после не е почтено, изригна бясната певица.

Миг по-късно обаче Петя като че ли бе не запомнила какви ги наговори, откакто Людмил връчи на изпроводяк дарове на всички.



Очевидно разчувствана от статуетката с баскетболистка с топка, на която бе гравирана името й, Буюклиева прегърна и разцелува Удо, само че при оценките тя въпреки всичко не сподели благотворителност. Петя посочи, че тази седмица ще взема под внимание труда, който всеки е вложил, и по тази причина даде деветка. Точно това обаче попречи на баскетболния експерт да вземе максимума, защото другите трима посетители оцениха положените от него старания с десетки.



Утеха за Людмил въпреки всичко останаха хвалбите на началник Иван Манчев, който призна, че десерта е бил Черешката на тортата.

Удо, приветствам те за прелестното ти показване. Топката я заби в центъра, сподели себе си, сподели сърцето си и това, което може да готвиш, добави по Нова Тв кулинарният гуру.



Богатото меню на домакина включваше обичайни български ястия и стартира със салата от печена тиква с булгур, салвия и тиквени семки и три типа зелена салата и чери домати с забавен дресинг от зехтин, изцеден лимон, сок от нар и медена горчица.

Подходящите пък за сезона разядки от домашно приготвено кьопоолу бяха последвани от прекрасен домакински самун и главно от телешки джолан без кост, което Удо дефинира като пийнал телешки джолан, защото е прокиснал 12 часа в марина от тъмна бира и вино.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР