Стопкадри Нова ТвДоц. Милен Любенов смята, че времето е органичено

...
Стопкадри Нова ТвДоц. Милен Любенов смята, че времето е органичено
Коментари Харесай

Петър Чобанов е на круиз и не иска да бъде премиер, обяви политолог

Стопкадри Нова Тв

Доц. Милен Любенов счита, че времето е органичено и макар че всички споделят, че няма период, изборите не могат да бъдат проточени толкоз във времето.

Той добави, че има два кандидадти, които са подготвени да одобряват номинация за длъжностен министър-председател - Главчев и Чобанов.



Мисля, че още в идващите дни президентът би трябвало да предложения един от двамата, тъй че топката е в президента. Не може Народното събрание, което три месеца съвсем нищо не свърши, да избере омбудсман и да направи промени в закона за Сметната палата, тъй че да избере заместник- началник на Сметната палата, добави той по Нова Тв.

В този подтекст на мисли Слави Василев изрази мнение, че Петър Чобанов не желае да става министър председател.

Господин Чобанов е отвън България, той е на круиз, и когато през вчерашния ден е станало на въпрос, той се чуди по какъв начин да се върне и да се избави от тази обстановка. Защото има голямо отвращение всичките тези хора, които са в домовата книга, да са министър председател, защото това компрометира тяхната политическа кариера, сподели Василев.

Той изрази позиция, че има подготвеност, само че едно е обществената му позиция и друго това, което се случва, добави политологът.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР