Стопкадри Нова ТвБивш регионален министър направи ироничен коментар за поредното

...
Стопкадри Нова ТвБивш регионален министър направи ироничен коментар за поредното
Коментари Харесай

Бивш министър: Тази несглобка ми прилича на фалшив театър

Стопкадри Нова Тв

Бивш районен министър направи подигравателен коментар за следващото напрежение, което породи в ръководещата коалиция сред ГЕРБ и ПП-ДБ след уволнението на шефа на „ Пирогов “.

Несглобката ми е доста подправен спектакъл на мен, защото това е една съдружно държавно управление сред ГЕРБ и ПП-ДБ, и това държавно управление трябваше да бъде подкрепено от някаква съглашение, в което да са разказани разпоредбите по какъв начин се вземат решенията, стартира в „ Пресечна точка “ по Нова Тв Виолета Комитова.



Не може към този момент шест месеца всеки ден да занимават нашата общност с техните вътрешни неразбории. Имам възприятието, че и двете страни в тази некоалиция все се срамят да кажат, че са в коалиция. Всъщност това е като някаква нерегламентирана интимна връзка, в която двете страни се срамят да си признаят, че са по отношение на другата страна. Това към този момент е смешно и тъпо, добави тя.

Крайно време да си контролират вътрешните връзки и да си подпишат съглашение, а не всякога да ни изясняват какво са си говорили през вчерашния ден и през днешния ден какво е станало. Това е безусловно махленска история или се прави, с цел да се отклонява публичното внимание от нещо друго, което се случва на назад във времето. Нямам друго пояснение, съобщи още Виолета Комитова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР