Стопкадри Нова ТвМили дами, носете с гордост годините и остарявайте

...
Стопкадри Нова ТвМили дами, носете с гордост годините и остарявайте
Коментари Харесай

Мария Гроздева за връзката на сина й с Мария Бакалова: На седмото небе сме

Стопкадри Нова Тв

„ Мили дами, носете с горделивост годините и остарявайте красиво.  Това е моето обръщение към всички, които са над 45 години. “ Това сподели олимпийската шампионка по спортна пукотевица Мария Гроздева в „ На кафе “ по Нова Тв.



„ Сетих се за един случай, когато ми подсвиркаха в Италия, когато бях на 30. Беше в Милано, в този момент тука не ми се е случвало. Разбира се, усещам се прелестно, имам самочувствие, че остаряваме, никой не може да го избегне и не е застрахован от това, или някое килце да трупне. Въпросът е човек да се усеща добре в кожата си, да има позитивното мислене и в действителност самочувствие и най-много настройката да остаряваме. Аз постоянно съм си пожелаавала, да се видя на остарели години, което значи да пребивавам дълго, няма по-хубаво да се забележим в един миг, и на 80, и на 90 години “, добави Мария, която дефилира в ролята на модел на ревю на Жени Калканджиева.



Запитана какво мисли за връзката на сина й Валери Григоров с актрисата Мария Бакалова и дава ли му препоръки, Мария Гроздева сподели:

„ На седмото небе сме. Съвети и каквото сме му давали през годините, сме му давали и това се вижда във възпитанието и държанието му. Наистина аз по някой път чувам младите, чувам и него, и Маги, щерка ми, която е на 20. Защото те са по в крайник с модата, с нещата, които се случват, тъй че няма неприятно и аз да взимам образец от тях и да се вслушвам в техните препоръки. След присъединяване на Валери в „ Игри на волята “, ме питаха по какъв начин съм го възпитала по този начин добре. Много се веселя и доста се гордеем, че сме го възпитали. Но по-важното е, че той е добър човек и аз доста наблягах като бяха дребни, да ги направя положителни хора, да израснат положителни хора. Сега неприятното е, че в тоя свят нечовечен по някой път добротата се споделя доста неприятно нещо, само че за мен е доста значимо това и в последна сметка, в случай че не се забележи незабавно, то по-късно добротата се отплаща. “

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР