Стопкадри Нова нюзНяма воля и желание да се намери мир

...
Стопкадри Нова нюзНяма воля и желание да се намери мир
Коментари Харесай

Журналист обясни как войната в Близкия изток може да спре

Стопкадри Нова нюз

Няма воля и предпочитание да се откри мир в Близкия изток и до момента в който няма решение на палестинския въпрос, не може да има кротичък излаз.

Това съобщи Ива Дойчинова.



Последният път, когато си приказвах с спокойния към този момент Иван Гарелов, който доста оценявам и който беше осиновил палестинче, той прелестно познава там обстановката и тестото, от което е забъркана, и той ми сподели, че там ще умират хора, когато има две самостоятелни страни, добави по Нова нюз тя.

Дойчинова напомни, че последният сериозен водач, който е приказвал за връщането на границите на Палестина от преди 67 години, е Барак Обама.



През 2009-а той получи Лобеловата премия за мир и през 2011-а стартира да приказва за това. Днес никой не приказва за това. Байдън се похвали, че никой не е подкрепил Израел толкоз, колкото него, само че дано да кажа сега, че поддръжката на Израел действително поддържа Иран и поддържа режим, който за жалост не е добър, сподели още Ива.

Защото, в случай че някой имаше вътрешни проблеми и сега държи войната, тъй като войната държи него, колкото повече фронтове открива, толкоз по-дълго ще продължи този спор. Пак споделям, без огромна международна или мироопазваща коалиция от международно равнище аз персонално не мисля, че този проблем ще бъде решен, безапелационна е журналистката.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР