Стопкадри ФБНапрежението между Никол и Симона излезе извън контрол в

...
Стопкадри ФБНапрежението между Никол и Симона излезе извън контрол в
Коментари Харесай

Готвач сипе закани в „Хелс китчън“: Една по една ще окапете

Стопкадри ФБ

Напрежението сред Никол и Симона излезе отвън надзор в „ Хелс китчън “ и по всичко проличава, че с другарството им е свършено.

Повод за кавгата даде забележка на Симона, че в тима им си покачва звук, карат се и както постоянно се прецакват нещата.

Никол незабавно я сряза да не се обажда, когато работят, и откакто Симона й сподели да млъкне, защото има право да си споделя мнението, съперничката й я довърши с думите, че ще показва такова, когато пристигна при тях да работи.



Тези очевидно изнерви Симона и тя означи, че в случай че са били толкоз положителни, нямало да ги бият всякога.

С толкоз огромно его най-после успехите ни са ни дребни, заключи шармантната дама.

Тук към този момент и пердето на Никол падна и откакто напомни, че до момента е давала препоръки на приятелката си, а тя не е удовлетворена, се зарече да промени държанието си.

Давам всичко по силите за този трагичен тим да печели и нито един път не съм обърнала тил на който и да е. Повече обаче няма да си мръдна пръста за никой от вас, изригна Никол в риалитито за готвене по Нова Тв.



Винаги съм потискала егото и самочувствието си, тъй като съм работила тук-там, където, повярвайте ми, вие не сте стъпвали. Оттук нататък моята цел остават черните куртки. Ще оставя целия тим както може да се оправя и една по една да окапвате, въобще не ми пука, добави бясната Никол.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР