Стопкадри бТВВодещият на Стани богат“ сигурно няма да заспи от

...
Стопкадри бТВВодещият на Стани богат“ сигурно няма да заспи от
Коментари Харесай

Ники Кънчев шашна учен в „Стани богат“: Аз съм гаден водещ

Стопкадри бТВ

Водещият на „ Стани богат “ несъмнено няма да заспи от неспокойствие довечера, откакто получи голям комплимент от жена.

Той му бе изработен от Ана Банрдова, която работи в Институт за галактически проучвания и технологии – Българска академия на науките.

След като дамата отговори на лесните пет въпроса, тя бе предизвестена от Ники Кънчев, че сложното занапред стартира, а самият той се дефинира като гнусен водещ.



Ана обаче изрично не се съгласи с него и погали мъжкото му достолепие с думите: „ Още от дребна, господин Кънчев, съм гледала вашите излъчвания, постоянно с интерес съм ви гледала, и напряко се веселя, че съм в този стол в това предаване с водещ като вас. За мен е чест “.

Тук Кънчев не сдържа страстите си и я окуражи: „ Ти ще стигнеш до Космоса в нашата игра, само че всичко зависи и от твоите познания. “

Въпросът за 1000 лв. бе: „ Кой живее във Вила Вилекула? “ - Хензел и Гретел, Пипи Дългото чорапче, Питър Пан, Мистър Бийн, и Ана незабавно маркира правилно Пипи.

Последва въпрос за 1500 лв.: „ Кой от декоративните камъни е транспарантен? “ - Кехлибар, Тюркоаз, Планински кристал, Смарагд.

Дамата явно не знаеше отговора и изиска „ 50:50 “, само че откакто останаха първата и третата опция, Ана повика на помощ от публиката мъжа си Калоян. Той я насочи към Планински кристал и половинката му продължи напред.



За сумата 2000 лв., които участничката заключи, тя бе запитана от Ники Кънчев: „ Кой султан от Османската империя издава прогресивния „ Закон за раята “? -  Сюлейман Великолепни, Баязид Светкавицата, Мехмет Завоевателя, Махмуд Реформатора.

Ана се ориентира към Сюлейман, само че за всеки случай се обади на приятеля на брачна половинка си Цветко Малчев от София, който въпреки и с половин уста удостовери нейното съмнение. Ученът го послуша и позна.

Въпросът за 3000 лв. бе: „ Коя е лявата ръка на мрака в романа на Урсула Ле Гуин? “ - Смъртта, Властта, Светлината, Любовта.

Тук Ана се довери на вътрешния си нюх и улучи десетката със Светлината.



Тя обаче реши да спре изявата си в телевизионната игра по бТВ на въпроса за 5000 лв.: „ Какви животни са сивен, липан и пелед? “ - Птици, Риби, Змии, Насекоми.

Вече отвън играта Ана уточни Нсекоми, а Кънчев я похвали, че е постъпила вярно, защото правилният отговор се оказа Риби, и й връчи чек за 3000 лв..
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР