Стопкадри бТВЦветанка Ризова притисна Ваня Григорова с въпроси за ГЕРБ.Водещата

...
Стопкадри бТВЦветанка Ризова притисна Ваня Григорова с въпроси за ГЕРБ.Водещата
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Няма как да не се съглася с господин Борисов, че аз съм по-добрият кандидат за кмет

Стопкадри бТВ

Цветанка Ризова притисна Ваня Григорова с въпроси за ГЕРБ.

Водещата на „ Лице в лице “ стартира с диалога си с претендента за кмет на столицата с уточнението, че тя е по-подкрепена от нейния конкурент, в това число и от ГЕРБ през днешния ден и от други партии.

Григорова обаче, наподобява, бе готова с отговора.

Аз диалози за поддръжка не съм водила. По отношение на поддръжката от страна на господин Борисов и ГЕРБ, би трябвало да кажа, че аз одобрявам поддръжка от жителите и повеждам диалози с жителите, само че чух това, което е споделил господин Борисов, че аз съм по-добрия претендент, и няма по какъв начин да не се съглася с него, сподели Григорова.

Последва нов изострен въпрос на водещата.

Нинова е доста възмутена от тази поддръжка и прикани Борисов да си отдръпна поддръжката, тъй като споделя, че Българска социалистическа партия е срещу модела „ ГЕРБ “ в столицата, а те в този момент поддържат нашия претендент. Ще се чувствате ли длъжна да продължите политиката на ГЕРБ поради поддръжката на Борисов и ГЕРБ, попита Ризова.



Цялата ми акция беше построена на пояснение и на уточнения, че настоящето положение на столицата е разследване на модела „ Софиянски “, удължен в модела „ ГЕРБ “, и че сглобката, която ще се случи на столично равнище, е срещу ползите на жителите, съобщи Григорова.

„ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “ са в сглобка с ГЕРБ и би трябвало да кажем, че претендентът на ГЕРБ към този момент не взе участие в изборите, в този момент на балотаж сме аз и претендентът на „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “. В този смисъл всичките тези апели можеше да имат смисъл преди неделя, само че към този момент имаме резултатите от първия тур, добяви тя.

Ако имате поддръжката на жителите, ангажирана поради поддръжката на ГЕРБ и Борисов, какво ще извършите, попита Ризова.

Аз няма да декларирам друго, също така, което декларирам, че преди всичко би трябвало да бъде ползата на елементарния работещ човек, на дребния човек в София. В този смисъл, в случай че някой ме поддържа, то това са тези хора, и в случай че има обединения, които най-накрая са припознали тези мои цели, отлично. Ще работя в тази посока, която съм задала аз, сподели още Ваня Григорова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР