Стопкадри бТВСиноптичка направи смразяваща прогноза за времето за утре и

...
Стопкадри бТВСиноптичка направи смразяваща прогноза за времето за утре и
Коментари Харесай

Синоптик: Очакват се бури в цялата страна

Стопкадри бТВ

Синоптичка направи смразяваща прогноза за времето за на следващия ден и в идващите дни.

Според нея в сряда ще има превалявания от дъжд, градушки и увеличаване напразно, като са оповестени оранжеви и жълти предупредителни кодове.

В областите Кюстендил и Благоевград пък кодът е оранжев за рисково време поради очакване на интензивни превалявания, гръмотевични стихии и градушки.

Вятърът също ще се усилва до плевел и в общи линии мощни стихии се чакат в цялата страна, а в Източна България ще има жълти кодове за мощен вятър.



Освен че през идващото денонощие ни чакат от запад превалявания и стихии, и температурите ще се намалят на следващия ден. 30-градусови стойности надали ще има, даже и в Югоизточна България, където захлаждането към момента е едва, само че ще се усеща, сподели по бТВ Станислава Цалова.

Във Видин и Монтана упованията са за оптималната температура на следващия ден от 12 градуса, а след днешния парещ ден на следващия ден няма да е пресилено да се каже, че в Северозападна България ще бъде студено, добави тя.

В множеството региони стойностите следобяд ще бъдат близки до 20 градуса, денят ще бъде прохладен и ще има условия за превалявания и стихии, а по здрач и през нощта против четвъртък бурите към този момент ще доближат и източните региони в планините, сподели още Цалова.

Утре ще има гръмотевици, вятър и превалявания, а от Северозапад ще стартира за нахлува леден въздух, и в идващите дни се чакат превалявания и вятър, приключи тя. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР