Стопкадри бТВПредупрежденията за бури до края на деня и жълт

...
Стопкадри бТВПредупрежденията за бури до края на деня и жълт
Коментари Харесай

От този ден времето се разваля, предупреди Натали Трифонова

Стопкадри бТВ

Предупрежденията за стихии до края на деня и жълт код е в действие в пет област от Западна България, само че по-късно облачността ще намалее и през нощта ще бъде ясно.

Това разгласи Натали Трифонова.



Утре ни чака слънчево време, като в следобедните часове над източната половина от страната и над планинските региони ще има купеста облачност, само че е малко евентуално да вали, добави по бТВ Натали.

Дневните температури ще се покачат и ще бъдат сред 30 и 35 градуса, в София се чакат към 29-30 градуса.



На морето времето ще е слънчево, само че прохладно, като температурите в курортите ще бъдат сред 26 и 30 градуса, а на морската вода към 24-25 градуса.

В неделя и понеделник ще остане слънчево и температурите ще се покачат още, като се чака оптималните да са сред 33 и 38.

През идващите дни от северозапад се проникне малко по-хладен въздух и стойностите ще стартират да се намаляват,  и във вторник над Западна и Централна България, а в средата на седмицата и на изток, ще има краткотрайни превалявания, гръмотевични стихии и условия за градушки.

В някои региони преваляванията ще бъдат интензивни и към края на работната седмица температурата в страната ще бъде към този момент сред 25 и 30 градуса, сподели още Натали.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР