Стопкадри бТВПобедителят в Bar Masters 2024“ Ценислав Ангелов гостува в

...
Стопкадри бТВПобедителят в Bar Masters 2024“ Ценислав Ангелов гостува в
Коментари Харесай

Пият ли барманите постоянно зад бара или това е мит

Стопкадри бТВ

Победителят в „ Bar Masters 2024 “ Ценислав Ангелов гостува в „ Преди обед “ и при започване на диалога с Франциска Йорданова и Петър Дочев се върна години обратно, с цел да опише по какъв начин е станал барман.



Когато е бил на възраст към 16 години, той гледал едно утринно предаване с бармани, харесало му и по-късно почнал да чете в интернет и да се интересува от този поминък, което предопределило и ориста му.

Впоследствие счупил доста бутилки през годините, само че решил да спре с подмятането им и почнал да работи зад бар, което съгласно Ценислав е станало и малко инцидентно.

Топ барманът разкри също по какъв начин е направил коктейла „ Бонд на Балканите “, с който е спечелил състезанието.

След като се върнали от лагера в Гърция, Ценислав изготвил концепция и идея, и от проба на проба желал да вкара усета на България, а настрана като почитател на киното и Джеймс Бонд.



Пробвах към десетина разновидността, до момента в който стигна до крайната цел. Правих коктейла една седмица и всеки ден пробвах по два разновидността, сподели Ценислав.

Последният посочи още, че не е правилно, че барманите пият непрекъснато зад бара, тъй като даже работата да им разрешава да пробват нови неща, би трябвало да я правят съответно.

Иначе Станислав се записал за състезанието, тъй като взел участие с негови другари, с които преди са работили дружно и се били сработили добре в Русе, до момента в който не се разделят.

Те участваха за втора година и предходната година бях наблюдавал тяхното присъединяване. Така че, когато излезе обявата за състезанието, взех решение да се запиша, само че не съм очаквал, че ще го печеля. Дори им споделих, че ще дойда да ги виждам на финала, само че след това излезе класирането и аз бях там, призна Ценислав.

Той развесели феновете и със занимателна преживелица, обвързвана с неговата специалност.

Една вечер бяхме на работа с сътрудника Цецо, който беше от финалистите на състезанието, и спря тока. Нямаше ток два часа, беше мрачно и работихме с фенерче, телефон и спешното осветлене. Трябваше обаче да задържим клиентите, и по тази причина пиехме шотове с тях, и им разказвахме истории и вицове. Като пристигна тока, всички бяха посетители на бара, макар че нямаше ток много време, съобщи по бТВ Ценислав.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР