Стопкадри бТВПиар експертът Максим Бехар направи интересен коментар за войната

...
Стопкадри бТВПиар експертът Максим Бехар направи интересен коментар за войната
Коментари Харесай

Максим Бехар за войната в Израел: Повече жертви не трябва да се дават

Стопкадри бТВ

Пиар специалистът Максим Бехар направи забавен коментар за войната в Израел.

Ето част от това, което той сподели в „ Лице в лице “ по бТВ:



„ 80% от моето семейство е в Израел, от страна на майка ми и от страна на татко ми. Там имам над 60 души, които са мои родственици. Там е моят чичо, брат на майка ми, дядо ми, който е на 94 години и живее в град, който също беше мощно нападнат и е доста уязвим.

Да ви кажа от всички тези мои родственици, които са в действителност доста близки, всичките са мобилизирани. Моите братовчеди, моите племенници и моите племеннички.



Разбира се, имам и доста другари и се слушам с тях. Имам другари, които съумяха в този момент да се приберат с един от държавните самолети и когато ги слушам по телефона, тука в София са, те не желаят да се виждат с мен, тъй като толкоз страдат и толкоз са подтиснати.



Имам другари, близки другари, които са били на това празненство, което беше атакувано и доста хора бяха убити и отвлечени, и желаят да ги оставя на мира, най-малко десетина дни преди да се видят с мен.

Драмата е доста огромна, водят се две войни по едно и също време. Едната е тази, която е с оръжия, с ракети, с какво ли не още, или военната война, другата е информационната война. Никой не знае тъкмо какво се случва, видяхте цялата тази история към ударената болница в Газа, където починаха деца, и се оказа, че изобщо Израел няма нищо общо с това.



Има три значими момента тук. Първо, „ Хамас “ атакува Израел, атакува го в тил, подло и отвлече заложници. Второ, бойците от „ Хамас “, които са несъмнено терористи, това, което направиха и това, което виждаме, те не са Палестина. Палестинците също страдат от тях, както страдат и хората в Израел.

Третия миг, който е извънредно значим съгласно мен е, че историята сега би трябвало да се не помни, би трябвало да се гледа бъдещето. Защото тези, които споделят, че тези 20 квадратни метра или километра, или тази земя е моя, по този начин и ние, нашите прародители и ние, българите, също може да претендираме за доста земи и Охридското езеро можем да желаеме.

Няма страна в света, която в своята си история да е в същата граници. Миналото би трябвало да се не помни и в случай че може Израел да преодолее това тестване, тъй като е извънредно тестване, в случай че може да излезе от тази рецесия с чест и достолепия, аз съм сигурен, че Израел ще излезе по-силен и ще излезе по-модерен. Обаче значима е цената. Цена с човешки жертви и от двете страни. Повече никога не би трябвало да се дават жертви, тъй като както страда Израел, по този начин страда и палестинският народ “. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР