Стопкадри бТВНежното острие на ГЕРБ обвини индиректно акад. Николай Денков

...
Стопкадри бТВНежното острие на ГЕРБ обвини индиректно акад. Николай Денков
Коментари Харесай

Деси Атанасова от ГЕРБ обвини Денков в лъжа

Стопкадри бТВ

Нежното острие на ГЕРБ упрекна косвено акад. Николай Денков в неистина.

Това се случи в диалога й със Златимир Йочев и Мария Цънцарова, и по-специално, откакто Йочев напомни думи на Денков, че не е обещавал да не уволнява шефа на Пирогов и не може да спре здравния министър да го направи.

Тогава Десислава Атанасова загатна, че има доказателства за диалога сред ГЕРБ и премиера.

Трябва ли да депозираме в студията и писмена преписка, съобщи тя.

Което даде мотив на водещия на Сутрешния блок по бТВ да я призове да го направи, защото в тази ситуация става въпрос за дума против дума.

Атанасова обаче изясни кое е по-важно от писменото доказателство.



Смятам, че ние сме хора със прекомерно огромен политически опит, най-малко ние от ГЕРБ сме били неведнъж в ръководство, в съпротива и сме били съдружни сътрудници. Сега не сме в коалиция, тъй като нямаме подписано съглашение, само че на думите си би трябвало да държим. Всяка дума в политиката носи избрана отговорност, а всички дейности носят избрани последици, съобщи тя.

Последва интервенция в диалога и на водещата.

Премиерът споделя обаче в телефонен диалог, както стана ясно  вчера, че не поема подобен ангажимент и че министърът има право да избира с кого да работи със своите причини?, зададе въпрос Цънцарова.  

Защо да разясняваме, какво е споделил премиера, за който явно аз към този момент се колебая, че взема решенията, и в действителност, откакто гаранцията не е неговата дадена дума, не е думата на водачите Асен Василев и Христо Иванов в наличието на Борисов, в действителност няма смисъл да да разясняваме по-нататък, сподели Атанасова.

Естествено, ние, както и аз също го слушахме премиера. Естествено, е, че ние не желаеме да утвърждаваме кадровите назначения на чистачката и на началници на отдели, само че това е основен обект от Националната сигурност. Знаехме за този отчет й той е бил обект на дебата, само че може би в този момент би трябвало да приказваме за по-важните неща, тъй като около този проблем, те, по-важните, отиват на втори проект, и това е тематиката с бюджета. За бюджета не съм чула един ваш посетител, икономист, финансист, експерт да каже хвалебствена дума, добави Десислава Атанасова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР