Стопкадри бТВНаско Сираков и Илиана Раева гостува в 120 минути“

...
Стопкадри бТВНаско Сираков и Илиана Раева гостува в 120 минути“
Коментари Харесай

Наско Сираков с Илияна Раева втрещи зрителите на БТВ: Мога да снимам нова серия на „Ергенът“

Стопкадри бТВ

Наско Сираков и Илиана Раева гостува в „ 120 минути “ и първоначално в диалога им със Светослав Иванов златната ни прелест разкри по какъв начин са съхранили любовта сред тях към този момент повече от 40 години.



Ами, тя повода не може да бъде една. Те са доста. Естествено, преди всичко е любовта и доверието през годините и всичко това се трансформира в нещата, които претърпяваме дружно и в нещата, през които прекосяваме дружно – децата, внуците и събитията, които сме преодолели дружно. Много са аргументите, които могат да създадат една обич толкоз дълга, сподели по бТВ Раева.



Малко по-късно водещият попита Наско Сираков по какъв начин се усеща в обкръжението на толкоз доста дами, визирайки брачната половинка му, двете им дъщери и трите им внучки, което предизвика именития футболист да прояви тънкото си възприятие за комизъм.

Спкойно мога да фотографирам нова серия на „ Ергенът “, откакто съм обкръжен единствено с дами. Даже и кучето, и котката са ми женски, призна притежателят на Левски.

Той се съгласи също с журналиста Иванов, че от време на време  жените са повече мъже от доста мъже.

Сигурно е по този начин. Да ти кажа почтено, най-малко в книгите по този начин написа. Аз съм чел извънредно доста и съм чел за доста дами, които са доста повече мъже от мъжа, сподели Сираков.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР