Стопкадри бТВМария Цънцаров поиска да разбере от социолог как Благомир

...
Стопкадри бТВМария Цънцаров поиска да разбере от социолог как Благомир
Коментари Харесай

Шокираната от обрата във Варна Цънцарова поиска от социолог да обясни как това се случи

Стопкадри бТВ

Мария Цънцаров изиска да разбере от социолог по какъв начин Благомир Коцев е обърнал вота на балотажа за кмета във Варна.

Как се стигна до обрата в резултата, откакто на първия тур имаше основна преднина претендента на ГЕРБ Иван Портних, попита Цънцарова.



Преди да отговори всъщност, Добромир Живков от Маркет линкс посочи, че изборната интензивност във Варна е била доста по-ниска, в сравнение с, мисли той, че може да стигне - към 10%.

Което значи, че на втори тур е имало доста по-малък брой дали своят вот.

Обратът се е случва от това, че явно огромна част от жителите на Варна в действителност образуват фронт точно против досегашния кмет Портних, и в това се крие отговора по какъв начин по този начин се обръща резултата. Защото, вижте разпределението на предходния тур, което по този начин показваше в действителност добър капацитет за Портних, сподели по бТВ Живков.



Оказа, се че протестен избор се крие както в електоратите на „ Възраждане “, по този начин и в електората на Българска социалистическа партия и в електоратите на други по-малки партии. Всъщност това е обединено към този момент като поръчка и гласуването в днешния ден води до този резултат, който в действителност е към този момент противоположен на този от първия тур, добави той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР